“Den spøgelsesagtige, hvide kutte slæbte hen ad brostenene. Lydløst gled Tal Talag gennem Bantiqas smalle, søvnige stræder. Brostenene var våde efter regnens hærgen, og i renderne løb vandet som små floder.”
(Slangen & Skyggeridderne, Thomas Stordal)

🐍⚔️🐍

Sådan starter Slangen & Skyggeridderne, der tager læseren med til Bantiqas brostensbelagte kroge og skæve huse. I hvert fald så længe de stadig står, for da Sjælesøgerne indtager byen er freden for alvor truet.

Sjælesøgerne er en del af præsteordenerne, fordelt i to klaner. Kalaganerne opsøger sjælene og mærker dem med et halvmåneformet mærke i panden. Volernes job derimod, er at tage de mærkede sjæle med videre. ⚔️

Alt det ved Margo udmærket godt. Men for David og Melanie, der kommer fra København anno 2024 er alt straks noget mere vanskeligt at sætte sig ind i. Heldigvis har de Margo, hendes far og andre rejsefæller at støtte sig til, da krigen for alvor bryder ud og Umidia bliver et land med mange fare …

Slangen & Skyggeridderne udkommer i dag, d. 2. maj. Du kan købe bogen, dér hvor du køber bøger, eller via forlagets webshop. Bestiller du direkte hos forlaget, vedlægger vi naturligvis ekstra godter. Er du mere til e-bøger, burde den gerne dukke op på diverse tjenester i løbet af dagen.